Zarina Zainuddin Dikecam Netizen Suruh Jaga Batas Kerana Mencium Dan Peluk Anak Bujang.

T1NDAKAN pelak0n Zarina Zainuddin berkongsi momen indah mengendalikan anak sulungnya yang menghidap auti.sme iaitu Muhammad Razil Azrai atau Azil di laman Instagram mengvndang teguran seorang netizen.

Individu berkenaan men3gur tindakan Zarina memelvk Azil dan mengingatkan mengenai batas pergaulan antara ibu dan anak bujang. “Jangan peluk-peluk sangat dengan an4k bujang tu, dia pun ada nafsu juga!” tulis seorang pengikut.

Terkesan dengan teguran yang ditingg4lkan individu tersebut, Zarina segera membalas komen wanita berkenaan. “Apa la anak sendiri difikir begitu. Apalah pemikiran awak, anak saya tak ada nvfsu yang begitu… dia cuma ingin belaian kasih say4ng dari seorang ibu,” jawab Zarina.

Zarina jawab kom3n yang ditinggalkan seorang pengikut di Instagram. Sebelum itu, Zarina memuat naik rakaman video memeluk dan mencium Azil yang kelih4tan berada dalam keadaan tenang.

“H4ri ini memang di rumah sahaja Azil pagi tadi dah ke kedai beli surat khabar… harini tak ada bagi ubat apa-apa kat Azil, ubat kasih sayang sahaja,” tulis Zarina pada ruangan kapsyen.

R4ta-rata peminat menyokong tindakan Zarina membelai dan memelihara Azil dengan kasih sayang, lebih-lebih lagi anak lelakinya itu mempunyai kekurangan diri.

“Anak-anak istimewa ni adalah anak-anak syurga… memang perlu sentiasa di peluk dan dibelai agar dia rasa sentiasa disayangi. “Azil ni anak istim3wa, dia dah macam anak kecil yang perlukan belaian kasih seorang ibu… dia seolah-olah didunia sendiri dan tak macam manusia normal lain.

“Agaknya orang yang komen tu tak pernah b3ri kasih sayang dekat anak ke sampai tergamak cakap macam tu? Azil dan Azal anak syurga, jangan cakap sebarang kalau tak faham!” k0men pengikut. Azil yang kini berusia 25 tahun memiliki seorang lagi kembar lelaki bernama Azal yang juga merupakan seorang penghidap auti1sme.

SUmber: Larjuna TV Via Detikkiniviral

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini