Walau Apa Terjadi, Tetaplah s0lat walau kita seorang pend0sa, peringat4n ter4khir arw4h buat rakan

MERSING – Seorang peng4wal keseIamatan m4ut selepas kereta dipandu terbab4s meIanggar tiang elektrik di Jalan Tanjung Resang-Mersing hari ini.

M4ngsa dikenali sebagai Nadiah Md Tahir, 32 tinggal di Felda Tenggaroh Timur 1 mninggal dunia di l0kasi kej4dian selepas mengaIami ced3ra par4h.

Ketua P0lis Daerah Mersing, Superintendan Cyril Edrward Nuing berkata pihaknya menerima lap0ran kej4dian itu pada pukul 11.15 pagi.

Katanya, sia$atan awal mendapati ketika kej4dian kereta berkenaan dipandu m4ngsa bersendirian dari Tanjung Resang menuju ke Bandar Mersing.

“Apabila sampai di Jalan Tanjung Resang Mersing kereta tersebut telah hiIang kawaIan dan terbab4s meIanggar tiang eIektik.

“Aklbat daripada kemaIangan itu pem4ndu mengaIami keced3raan par4h di bahagian kepaIa, bad4n dan disahk4n mninggal dunia di tempat kej4dian oleh paramedik H0spital Mersing,”katanya ketika dihubungi hari ini.

Katanya, m4yat m4ngsa telah di hantar ke f0rensik H0spital Mersing untuk bed4h sia$at dan ke$ di$iasat dibawah Sek$yen 41(1) Akta Pengangkut4n JaIan 1987.-K! ONLINE

Via: cempedakcheese

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini