Waj̷ah cac̷at terkena enjin b0t, pengantin lelaki tetap terima pasang̷an seadanya

Benar apa dik4ta, cinta hanya bersandarkan par4s rupa tidak menj4min kebahagiaan rumah tangga tetapi sik4p peribadi sese0rang yang menjadi keutam4an.

Malah, masih ada insan yang menerima pasang4nnya t4npa memandang par4s rupa sem4ta-mata seperti klsah pas4ngan di Indonesia ini yang tular di TikTok.

Pengantin perempuan bernama Ayu dilihat sangat bahagia di hari perkahwinannya bersama suami. Sebelum ini turut tul4r apabila waj4hnya dis0lek dan terserlah kecantikannya yang dipuji ramai.

@ayuqua13

#fyp #nikah #nikahmuda #fyppage #foryoupageofficiall #fypdongggggggg #fypgakni #fypindonesia #foryoupage #fypシ #fypbali 🥺 pertama kali d buatkan alis

♬ original sound – 🇮🇩 Ayuuu_ – 💜✨

Difahamkan, waj4hnya mengalami kecac4tan kekal sehingga bahagian mata aklbat terkena enjin b0t semasa sekolah menengah dulu, namun suaminya tetap menerima Ayu seadanya.

@ayuqua13

#zoommyface #fypシ #foryoupage #fypindonesia #fypgakni #fypdongggggggg #foryoupageofficiall #fyppage #fyp #nikahmuda #nikah nikah

♬ Pipipi Calon Mantu (Remix) – DJ Opus

Video persandingan yang dikongsikan oleh Ayu itu telah mendapat 1.6 juta tontonan, 75k likes dan hampir 2,600 comments daripada netizen.

Rata-rata netizen tidak melepaskan peluang untuk mengucapkan tahniah serta memuji suaminya yang menerima isterinya seadanya dan mendoakan rumah tangga mereka kekal bahagia.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini