(Video) Adlin K0ngsi Sebalik Tabir Adeg4n ‘Clum Kaki’, Rupanya Banyak Kali Ellie Suriaty Buat.

Baru-baru ini, telefilem ‘Ayat Dari Langit’ menjadi perhatian ramai gara-gara satu babak Ellie Suriaty menclum kaki Adlin Aman Ramli dipercayai kerana terlalu ‘taat’ dengan pemimpin yang mengamalkan ajaran ses4t.

Babak berkenaan membuatkan ntizen terpinga-pinga adakah kaki tersebut merupakan kaki sebenar ataupun kaki paIsu.

Babak Ellie mencium kaki Adlin rupanya betul.

Adlin Aman Ramlie menerusi akaun IG miliknya akhirnya berkongsi vdeo di sebalik tabir babak tersebut yang menampakkan Ellie benar-benar menclum kaki Adlin. Ternyata lakonan berkenaan dilakukan secara ‘real’ dan bukannya kaki paIsu! Lebih memeranjatkan adegan tersebut dilakukan beberapa kali bagi mendapatkan ‘shot’ yang terbaik.

Ayat Dari Langit mengisahkan tentang ajaran ses4t yang diketuai oleh Ustaz Muiz dan isterinya. Walaupun ‘amalan’ yang diajar bertentangan dengan ajaran Islam, masih ada segeIintir kumpulan yang percaya dan tksub dengan pemimpin yang dikatakan mempunyai pelbagai kelebihan itu.

‘Main level2 kaki je sekarang’

Video boleh tengok link di bawah

‘Ingat clum kaki laki dia’

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata ntizen terkjut mengenai babak berkenaan yang disangkakan Ellie menclum kaki suaminya ataupun patung namun tidak. Malah ada juga yang memuji peng0rbanan seorang pelakon yang snggup melakukan apa sahaja seperti babak mencium kaki itu demi menjayakan watak berkenaan.

Sumber : adlinamanramlie

Netizan Kec0h Pasal Jirus Air Cium Kaki Lelaki pengarah Rashid Sibir Mula Bersuara
Kuala Lumpur: “Pada saya warganet yang komen negatlf sebenarnya adalah mereka yang b0doh,” kata pengarah Rashid Sibir mengulas lsu babak telefilem arahannya yang kini tular.

Telefilem berjudul Ayat Dari Langit yang disiarkan menerusi Astro Citra semalam menjadi bualan h4ngat warganet apabila babak lakonan Ellie Suriaty menjirus alr, lalu menclum kaki suaminya.

Mengulas perkara ini, Rashid berkata, semua pihak perlu melihat pada karakter watak Zaharah dan bukan perlbadinya sebagai Ellie.

“Dia bukan Ellie, apabila membawa watak berkenaan. Dia antara pelakon, yang pada saya sanggup melakukan apa saja demi karakter. Dia bagus dan apa yang ditunjukkan itu memang patut.

“Ia untuk tunjukkan kesayangan, kecintaan dan kesetiannya kepada suami Ustaz Muiz. Kalau suaminya kata mati masuk syurga, dia buatlah kerana dia pun nak masuk syurga.

“Jadi jangan pertikaikan Ellie. Warganet harus bersikap minda terbuka apabila menonton cerita begini,” katanya kepada Harian Metro.

Pengarah berpengalaman ini melahirkan perasaan kcewa dengan sikap warganet yang hanya tahu mengutuk berbanding memberi pujian.

“Kalau kita buat cerita cinta orang asyik kvtuk. Apabila kita buat cerita agama dan ajaran ses5t, dikvtuk juga. Kau nak apa sebenarnya warganet?

“Penggiat seni cuba nak bagi segala benda merangkumi cerita sedlh, komedi, cinta dan sebagainya.

“Tapi kalau semua cerita yang dibuat kau gelakkan, apa yang mereka nak sebenarnya? Namun, kec4man itu tandanya warganet menonton drama ini,” katanya.

Rashid mengesahkan dia sememangnya menyuruh Ellie membuat babak sebegitu.

“Tapi saya nak terangkan dulu, kenapa dia kena berbuat demikian. Zaharah adalah seorang isteri yang betul-betul taat dengan suaminya dan percaya dengan ajaran suaminya.

“Malah dia snggup m4ti untuk suaminya. Perbuatan itu dilakukan sebagai cara untuk menunjukkan kasih sayang dan menghormati suami. Itu sahaja dan tiada benda-benda lain yang dikaitkan.

“Masa saya suruh buat, dia (Ellie) ingat saya main-main. Lepas itu dia buat betul-betul dalam bentuk yang paling menarik dengan cara pegang kaki suaminya itu,” katanya.

Menurut Rashid, drama berkenaan juga berkisarkan mengenai ajaran ses4t dan ada rasionalnya babak berkenaan dibuat.

“Ustaz Muiz mengajar ajaran ses4t dan Zaharah antara, pengikutnya. Isterinya hanya seorang, tapi Ustaz Muiz bebas meniduri perempuan lain di situ.

“Zlna adalah halal baginya. Itu yang saya nak tunjukkan, serta taatnya seorang isteri kepada suami. Bagi saya, lakonan Ellie sangat memberi lmpak maksima dan tak ramai pelakon sepertinya,” katanya.

Kredit tsgt