[Vide0] Semasa Hari Pernikah4n, Suami Izlnkan Isterinya PeIuk Beka$ Teman Lelaki Buat Kali Ter4khir

Bay4ngkan, kalau beka$ kek4sih suami atau isteri memunculkan diri sewaktu hari bah4gia k0rang, pasti akan timbul peras4an kurang senang terh4dap indlvidu terb4bit, kan?

Hah! Tetapi lain pula yang berlaku bagi pas4ngan peng4ntin yang berasal dari Ind0nesia ini. Perk0ngsian berb3ntuk video tersebut dimuat naik di aplikasi TikTok oleh mayangkumay.

Dalam video tersebut, May4ng dilihat memeIuk erat beka$ teman lelaki yang hadir di majlis pernikah4nnya mengenakan baju berwarna putih. Bagaimanapun, dia sempat memlnta izin dahulu kepada si suami yang berada di sebelahnya sebelum memeIuk lelaki itu.

@mayangkumay

Gumawo yobu aku 🥺 #fyp #thebridestory #xyzbca

♬ original sound – Chris Andrian Yang – Chris Andrian Yang

Siapa sangka, si suami menganggukkan kepala sebagai tanda memberi izin kepada isterinya. Sudah dapat ‘lampu hijau’ daripada suami, apa lagi, wanita itu dengan pantas dan bahagianya memeluk erat bekas teman lelakinya.

Selepas itu, boleh pula dengan selambanya lelaki berkenaan bersalaman dengan si suami dan memberi ucapan tahniah, macam tiada apa yang berlaku. Aduhai!

@mayangkumay

Balas @nikennalee well netizen yg terhormat semua bebas berpendapat dipersilahkan 😅 #fyp

♬ original sound – Mayangkumay – Pasutri Biasa

“Insecure dengan suami. Minta izin peluk bekas kekasih untuk yang terakhir kalinya,” tulisnya di dalam video.
Video terbabit menjadi tular di serata laman sosial dan telah ditonton ribuan kali oleh warganet. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata mengecam perbuatan si isteri yang tanpa segan silu memeluk lelaki lain di majlis pernikahannya.

Si suami berhak dapat perempuan yang lebih baik

Peluk bukan mahram pulak tu!

Minta maaf lah pada suami

Sakit hati melihatnya, apalagi suaminya

Si suami itu pun, tidak mungkinlah tiada perasaan marah bila tengok isteri peluk lelaki lain dengan penuh kasih-sayang macam itu. Macam-macam betul ragam manusia zaman sekarang!

Sumber: borakdaily / TikTok mayangkumay

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini