[Vide̷o] Kemuncul̷an Poc̷ong Di PPV R̷aih Perh̷atian R̷amai, “Poc̷ong Pun Ambik V̷aksin…”

Pelbagai ragam yang boleh kita lihat apabila rakyat melaysia ni memulakan satu trend iaitu trend memakai pakaian yang pelik sewaktu mendapatkan sunt1kan vaks1nasi di pusat2 vaks1n seluruh negara.

Sebelum ini ramai yang kita nampak mengenakan pakaian superhero seperti superman, spiderman, thor dan ada juga yang berpakaian seperti hulk.Macam2 ragam rakyat malaysia ni kan yang suka mencipta kelainan.

Kini, tular satu video mengenai seorang jejaka seperti hantu pocong yang pergi ke tempat vaks1nasi tersebut. Jejaka tersebut inginkan kelainan untuk suntikan d0s keduanya ini.

Ramai yang terkejut dan ada juga yang menjerit kerana walaupun tidak mengenakan solekan seakan h4ntu tetapi dengan memakai kain kapan tu dah cukup menakutkan ramai orang.

Video:

@fakhruddin2309

kawan aku buat hal..#fypシ #fypviral #fyp #fypdongggggggg #vaksincovid19

♬ Wali Yank by Iyuz misterius – Iyuz misterius

Menjengah ke ruang komen, ramai yang memuji dan ramai juga yang tidak setuju dengan pemakaian kain kafan untuk tujuan suka2 ini tetapi anggap la ianya satu gurauan untuk menghiburkan orang2 yang sedang menunggu giliran untuk sunt1kan tu kan.

Komen Netizen:

Sumber : Tiktok Via mediamalaysia

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini