Terkini, Pengamal Perubat4n Tradisional Terkenal Mat1 Ditmbak, P0Iis Ded4h M0tif Kjadian.

Kuantan: Den.dam dipercayai m0tif pembu.nuhan pengamal perubatan yang ditmbak di rumah sewa di Perumahan Bukit Rangin Perdana 2, di sini, semalam.

Ketua PoIis Daerah Kuantan Asisten Komisioner Mohamad Noor Yusof Ali berkata, mngsa, Mohamad Abdul Rahim Nasri, 31, mninggaI dunia di tempat k.ejadian.

Katanya, pihaknya menerima makIumat berlaku kejadian seorang lelaki tldak sedarkan diri akibat keceder.aan di kepaIa dan kesan da.rah ker1ng pada jam 11 malam.

“S.iasatan awal mendapati k.jadian berlaku di rumah kampung jenis papan yang terletak kira-kira 20 meter dari jalan utama dan 100 meter dari rumah jiran terdekat.

“Ketika k.ejadian, mngsa berseorangan kerana ibunya berniaga ikan di tapak niaga Bukit Rangin Perdana 2 kira-kira 200 meter dari rumah.

“Mngsa mat1 dis.yaki ditmbak kerana ada beberapa kesan tmbakan pada bdan hasil pemeriksaan dijalankan pasukan s.iasatan dan f0rensik.

“Mngsa yang sudah berkahwin baru saja mendapat anak lelaki. Mngsa tinggal bersama ibunya yang berusia 60 tahun dan menjalankan aktiviti perubatan tradisional.

“Isteri mngsa kini sedang berpntang di rumah ibu mentua di Pekan,” katanya dalam satu kenyataan media, hari ini.

Beliau berkata, hasil s.iasatan disyki berm0tifkan de.ndam dan mrah kepada mngsa.

“Bagaimanapun, s.iasatan lanjut masih diteruskan dan ke$ dis.iasat mengikut Sksyen 302 Kanun Kesksaan (KK),” katanya.

Sumber: hm / dbongkar

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini