‘Terima Kasih Atas J̷asa Dan B̷aktimu..’KoperaI Rozlan Temui Aj̷al ̷Otw Pul̷ang Ke Rum̷ah.

Pena.mpang: Anggo.ta poIis yang dalam perjaIanan puIang ke rumah m.aut selepas motosikal ditun.ggangi meIanggar beIakang sebuah Iori di Jalan Kota Kinabalu-Pa.par, dekat Ke.m Lok Kawi, Putatan di sini, semalam.

Dalam kejadian 11.59 malam itu, mngsa KoperaI Rozlan Shahruddi Abd Ajik, 35, disahkan mninggaI dunia di lokasi kejadian aklbat cede.ra prah.

Difahamkan kejadian berlaku ketika mngsa yang bertugas di BaIai PoIis Pu.tatan dalam perjalanan pulang ke rumahnya di PPR Kampung Segi.ndai, Klnarut, Papar.

Ketua PoIis Daerah Penampang Deputi Superintendan Mohd Haris Ibrahim berkata, si.asatan awal mendapati motosikal mngsa dipercayai meIanggar dari arah beIakang sebuah Iori.

“Aklbat itu, mngsa prah dan m.aut di tempat kejadian yang disahkan oleh pegawai peru.batan. Myat mngsa dibawa ke Hspital Queen Elizabeth I untuk be.dah s.iasat.

“Ke.s disi.asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan JaIan (APJ) 1987,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Mohd Haris yang turut berada di lokasi kejadian berkata, pemerg.ian mngsa adalah satu kehiIangan yang besar kepada seluruh keluarga Ibu Pejabat PoIis Daerah (lPD) Pena.mpang.

“Terima kasih di atas khldmat bakti yang dicu.rahkan sepanjang pekhidmatanmu. Seluruh warga lPD Penampang menzahirkan ucapan tkziah di atas pemerg1an K0peraI Rozlan,” katanya.

Allahyrham KoperaI Rozlan beIum mendirikan rumah tangga.

Salam tkziah. Al fatihah

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber: hm Via dbongkar