Teman Wanita Ku4t Cembvru, Lelaki Ini Nek4dLetak Paku Dekat Tempat Duduk BeIakang

Teman Wanita ku4t cembvru .Ada kalanya, rasa cembvru dalam perhubung4n itu bagus kerana ianya t4nda sayang. N4mun jika cembvru berIebih-lebihan, memang susah apatah lagi perlu puask4n hat pasang4n.

Seperti klsah tuIar ini dari negara seberang ini, disebabkan teman wanitanya selalu menuduhny4 cur4ng dan dikatakan sering membawa perempuan lain meniki mot0r, lelaki ini bertindak Iuar biasa.

Lelaki tersebut bernama Khoirul Anam membuat keputusan mengubah suai motosikalnya dengan meletakkan paku pada tempat duduk belakang untuk membuktikan kesetiaannya.

Bagaimanapun, tindakannya itu membawa padah apabila sukar untuk keluar bersama teman wanitanya sehingga terpaksa duduk di bahagian hadapan motosikal.

Memang terhibur tengok telatah pasangan ini. Mungkin teman wanita berpuas hati kerana kekasihnya tidak akan berlaku curang, tapi menghadaplah duduk dekat depan macam tu.

Sumber: sumber

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini