Tak Smpat Nak Susukan..” Ketiga-Tiga Anak ‘Prgi’ Dalam Dak4pan lbu Rntun Hatl Rmai. [Vide0]

Setiap manusia tldak akan Iari daripada diu.ji dengan pelbagai du.gaan yang mendatang namun, kita sebagai hambaNya perlu akur dan reda dengan setiap ketentuan yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Seperti kisah yang cukup mervntun hati dikongsi seorang wanita cekal dikenali sebagai Shaqudsi di laman TikTok menceritakan pengalamannya kehiIangan ketiga-tiga anaknya.

‘Kisah 3 anak syurga kami’

Jelas wanita ini, dia menghldap penykit cervi.cal inc0mpetence atau bahasa yang lebih mudah difahami keadaan rahlm yang Iemah yang boleh menyebababkan kelahiran bay1 prama.tang.

Pada masa yang sama, dia sempat menceritakan pengalamannya meng4ndungkan tiga cahaya matanya dan pr0ses-pr0ses sebelum melah1rkan. Bagaimanapun, atas persuratan takdir ketiga-tiga cahaya mata yang terdiri daripada dua perempuan dan seorang lelaki telah pergi mengha.dap Sang Pencipta tnpa sempat diberikan susu yang mengaIir daripada tbuh badannya.

3 kali meng4ndung, 3 kali buku merah. 3 kali masuk labour room, 3 kali suami tunggu di luar dengan tabah. 3 kali balik rumah berdua tnpa b4by. 3 kali suami uruskan b4by sambil Sha kena ta.han dalam w4d.

Apa yang lebih menyedlhkan, apabila kelahiran yang dinanti-nantikan selama ini tldak dapat dibawa pulang ke rumah seperti wanita-wanita lain, dan dia perlu berpntang seorang diri tnpa kehadiran bay1 di sisi.

3 kali berpntang tnpa baby, 3 kali tak dapat susukan anak sendiri. 3 kali melihat nfasnya prgi dalam daka.pan. 3 kali kenal erti rlndu yang berpanjangan.

Pada masa yang sama, wanita cekal ini sempat memberikan pesanan kepada ibu bapa di luar sana supaya menyayangi dan menghargai anak sendiri kerana dia sama sekali tldak berkesempatan untuk berbuat demikian.

Korang ada anak? PeIuklah selalu sebab Sha dah rlndu sangat nak peIuk anak-anak Sha. Sayangilah anak-anak kita.

Video:

Kuatnya sis!

Sumber: Shaqudsi,ob

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini