PUTERl Ek0ra tampil memberikan penjeIasan Ianjut mengenai kej4dian.. Tak s4ngka rupanya inilah puncanya

Seorang gadis diperc4yai menjadi mngsa pvk0l ibunya yang juga usahawan k0smetik tampil memberikan penjeIasan lanjut mengenai kej4dian tersebut di laman Faceb00k.

Menerusi sebuah p0sting, Puteri Ek0ra mendkwa dia dipvk0l oleh ibu dan bapa tir!nya berhubung status yang dimuat naik di apIikasi WhatsApp dalam kej4dian di kediaman mereka di Kampung Pauh, Pasir Mas pada Isnin lalu.

“Sejak dari kecil lagi saya dipuuk0I dengan mama & bapa TlRl..” – Puteri Ek0ra.

Sama seperti lap0ran berita, gadiis berusia 16 tahun itu mend4kwa telah dikas4ri oleh kedua-dua susp3k ketika suaminya di luar rumah kerana menghantar barang kepada pelanggan.

“Bapa tiri menariik dan lalu men4mpar saya mengunakan tangan kerana saya Iari daripada mama. Mama memuk0l saya dua kali di kepala menggunakan telefon Iphone dan menyep4k saya di bahagian tek4k kiri.

“Mama dan bapa tiiri mar4h lagi dan lagi. Lepas itu, mama ambil kayu h0ki untuk memuk0l saya dan saya mel@rikan diri. Mama mengh4yunkan kayu h0ki dekat saya tetapi saya l4ri berada di sebalik meja,” tulisnya.

Selain itu, Puteri Ek0ra turut mendkwa ibu dan bapa tiirinya meIakukan beberapa ugotan sekali guu oks berasa dirinya teranc4m dan ter4niaya selain menuntut keadilan.

“Bapa tiri saya ug0t suami saya, kalau suami saya bawak saya Iari dari rumah, bapa tiri saya akan membuat rep0rt k3s r0g0l dan mama saya bagitau kalau suami saya bawak keluar selangkah keluar pagar dari rumahnya dia akan suruh bercer4i.

“Mama saya tanya saya “mung nak duduk nge toktuo mung k ? ” Lepasty dia menyuruh bapa tiri saya menggambil hanger untuk memuk0l saya jika saya mengatakan “YA” untuk tinggal bersama mertua saya,” kongsinya.

Sebelum ini, media melap0rkan kedua-dua susp3k yang berusia 33 tahun telah dit4han p0lis bagi membantu sias4tan, malam tadi.

Difahamkan, gadiis itu memuat naik status mengenai ibunya yang mengungk!t mengenai s0al harta sehingga mengundng rasa ber4ng susp3k sebelum berIaku kej4dian tersebut.

Terdahulu, ibunya pernah menjadi kec4man warganet selepas mengakui tidak suka menunaikan s0lat menerusi video siaran langsung di laman Facebook.

Sumber: Facebook Puteri Ekora Via omm

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini