PlLU, Tangis4n isteri iringi pengebvmian Arw4h Syed Danial buat kali ter4khir und3ng $ebak

Kej4dian yang meng3jutkan sebelum raya Haji baru-baru ini melibatkan se0rang lelaki, Syed Muhammad Danial Syed Syakir m3ninggaI dunia dalam pertengkkaran aklbat kemaI4ngan pada Sabtu lalu mengundang perh4tian seluruh rakyat Malaysia.

Hanya juraian air mata yang dapat mengiringi pem3rgian Al Hafiz Syed Muhammad Danial Bin Syed Syakir selepas disahkan m3ninggaI dunia aklbat kecederraan di bahagian kepaIa dan juga ruusuk selepas terlibat dalam perteIagahan dengan seorang lelaki berpunca daripada kemaIangan keciI.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Mangs4 yang sudah pun berkahwin telah meninggalkan seorang baIu dan seorang bayi perempunnya yang baru sahaja berumur 4 bulan. Jenazah Syed Muhammad Danial telah dikebvmikan pada hari raya pertama Aidiladha.

Upacara pengebvmian jenazzah telah dihadiri oleh ramai rakan dan juga saudara-mara yang turut sama berdvka serta terkejut dengan kejadian yang terjadi kepada mangs4

Perkongsian itu telah meruntun hati warganet apabila kelihatan anak dan isteri mangs4 memasuki masjid dalam keadaan begitu sedih kerana kehilangan orang tersayang.

Rata-rata warganet telah menurunkan ucapan takziah dan mendoakan agar kes ini dapat diadili dengan sebaiknya serta kematian mangsa dapat dibela.

Terdahulu, kereta Syed Muhammad Danial terIanggar bahagian belakang kereta svspek sebelum berlaku pergadvhan.

Selepas beberapa aksi pertngkaran, svspek menekan pedal minyak dan meIanggar Syed Muhammad Danial lalu terseppit di antara kereta svspek dan penghadang jalan.

Sumber : Ohmedia