PlLU, lsteri semp4t bisik kaIimah Allah sebelum suami p3rgi buat seIama-Iamanya

“SAYA segera ke h0spital sebaik menerima berita dan sangat $edih meIihat dar4h meng4lir Iaju daripada kepala suami.

“Saya sempat beber4pa kali membisikkan kaIimah Allah di telinganya sebelum keluar dari bilik kecemasan,” kata Ruzilawati Hussin, 32, yang kehilangan suami akibat kemalang4n di Kilometer 97, Jalan Kuala Terengganu-Kuantan atas Jambatan Paka, Dungun, hari ini.

Dalam kej4dian 9.45 pagi itu, Shamsul Norkhairul Anuar Ali, 32, m4ut selepas mot0sikal ditungganginya berIanggar dengan mot0sikal lain.

M4ngsa yang par4h di kepala mninggal dunia pada 1.30 tengah hari ketika diberi rawat4n kecemas4n di H0ospital Dungun.

Ruzilawati berkata, suaminya seorang penyelia sy4rikat kejuruteraan dalam perj4lanan pulang dari bekerja di kawas4n Industri Petrokimia di Kerteh.

“Dia keluar dari rumah kira-kira 7 pagi dan beritahu perlu menyiapkan kerja sekejap dan akan pulang segera.

“Saya mendapat p4nggilan daripada rakan suami kira-kira 10 pagi yang memakIumkan suami terb4bit kemaIangan dan bergeg4s ke tempat kej4dian, n4mun suami sudah dihantar ke H0spital Dungun,” katanya.

Beliau berkata, Shamsul Norkhairul seorang suami yang baik dan s4nggup memilih untuk tidak bekerja tetap dengan syarik4tnya kerana mahu manjaga lbu yang menghid4p $akit j4ntung selain anak mereka, Muhammad Rafique Ikhwan, 8, yang menghid4p Talasemia.

Kredit: cempedakcheese

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini