PlLU, Hasr4t bertemu keIuarga tak tercapai, Se0rang jururawat AjaI dir3mpuh l0ri

JASIN – Se0rang jurur4wat h0spital swasta m4ut selepas kend3raan yang dipandu dir3mpuh sebuah l0ri dalam nah4s membabitkan tiga buah kend3raan di Kil0meter 181.4 Lebuh Raya Utara Selatan (arah selatan), pagi tadi.

Dalam kej4dian pukul 4 itu, m4ngsa Shahidah Talip, 23, mninggal dunia di tmpat kej4dian aklbat keced3raan par4h di kepaIa.

Ketua Jab4tan Sia$atan dan Penguatkua$aan Trafik negeri, Superintendan Hasan Basri Yahya berkata, ketika kej4dian m4ngsa yang mem4ndu kereta jenis Proton Wira dalam perjaIanan dari Melaka ke Johor Bahru.

“Setiba di tmpat kej4dian, kereta dip4ndu m4ngsa dipercayai telah bergeseI dengan sebuah l0ri dan terbab4s dalam kead4an meIintang di tengah jaIan.

“Dalam masa sama terdapat sebuah lagi Iori dalam perjaIanan dan gagaI mengeIak kereta m4ngsa lalu mer3mpuh bahagian kanan kender4an itu,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Katanya, aklbat kemaIangan itu, m4ngsa mengaIami keced3raan par4h di kepaIa serta b4dan.

“M4ngsa yang merupakan seorang jurur4wat di KPJ Ampang Puteri, Selangor disahk4n mninggal dunia di tempat kej4dian dan m4yat di keluarkan dengan b4ntuan pasuk4n b0mba,”katanya.-K! ONLINE

Sumber: cempedakcheese

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini