PlLU, AjaI Se0rang Angg0ta p0lis aklbat str0k haba

Seorang angg0ta p0lis Ibu Pejabat Polis (IPD) Kelantan meningg4l dunia dipercayai aklbat strok haba,

M4ngsa, Lans Koperal Attan Khairul Nizam Atan Mohamad, 27, menghembuskan n4fas terakhir ketika menerima rawat4n di Un1t Rawat4n Rapi (ICU) H0spital Tengku Ampuan Afzan (HTAA), pada pukul 9.45 malam tadi.

Difahamkan, arw4h ditemui tidak sedarkan diri di dalam keretanya ketika pulang bercuti di kampung dan disahkan mengalami pendarahan di dalam kepalanya aklbat str0k haba.

Pemergian arw4h secara tiba mengejutkan bukan sahaja ahli keluarga mangsa malah sahabat dan rakan sekerjanya.

Arwah disifatkan sebagai anak yang baik dan selalu mendahului ibu bapa serta keluarganya dalam setiap urusan.

“Arwah anak yang sangat baik.. selalu mendahului ibubapa dan keluarga dalam segala urusan. Dari sekolah rendah dah kerja untuk cari duit. Tutur kata baik tak pernah berkasar.. bila ditanya senyum je,” ujar bekas guru arwah, Suhaiza Sapiin.

SUmber: WB Via Detikkivirial

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini