PlLU, Adik terbvjur kaku di atas jaIan, Iuahan kakak buat ramai $ebak

SE0RANG wanita m4ut selepas terIibat daIam kemaIangan membabitkan tiga kender4an di hadapan bangunan lama UMNO di Tangkak, hari ini.

M4ngsa Nor Farazira Sakri, 22, yang menungg4ng motosikal disahk4n mninggal dunia di Iokasi kej4dian akibat kec3deraan par4h pada bahagian kepaIa selepas digiIis treIer.

Perm3rgian Nor Fazira yang merupakan anak bongsu mengund4ng kesed1han pada ahIi keIuarga dan mereka yang mengenali arw4h.

Kakak m4ngsa yang dikenali sebagai Nor Farahin nyata terk3jut dengan pem3rgian adiknya selepas kali ter4khir bertemu arw4h sebelum PKP berkuatkua$a.

”Allah Zira, kita dah lama tak dapat jumpa sebab PKP. Last kita jumpa sebelum PKP, Tak s4ngka harini aku balik sana datang jumpa kau untuk m4ndikan kau. M0hon sedek4hkan Al-Fatihah untuk adik b0ngsu saya, Allahy4rhamah Nor Farazira binti Sakri,” tulisnya dalam satu hantaran di Facebo0k.

Arw4h disifatkan sebagai seorang adik yang periang dan amat rap4t dengan ahIi keIuarganya.

Semoga r0hnya dicucuri rahmat dan ditempatkan daIam kaIangan orang-orang yang berim4n.

Via – cempedakcheese

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini