P̷ILU, Khabar Duk̷a Bapa Rina Harun m̷eningg̷al dunia

BAPA kepada Menteri Pembangun4n Wanita, KeIuarga dan Masyarak4t, Datuk Seri Rina Mohd Harun, mninggal dunia, hari ini.

Ketua Un1t Komunikasi Korporat kement3rian itu, Eikmar Rizal Mohd Ripin, memaklumk4n bahawa Mohd Haron Mohamad Khairi, 70, mninggal dunia di H0spital Sungai Bul0h, jam 3.40 pagi tadi.

“Marilah kita sama-sama sedek4hkan Al-Fatihah kepada Allahy4rham dan mendoakan semoga r0h arw4h diampunk4n segala d0sa, dicucuri rahmat serta diberikan tempat mulia di sisi Allah SWT,” katanya dalam satu kenyataan ringkas.

Beliau berkata, jen4zah Allahy4rham akan dikebumik4n di T4nah Perkubur4n Islam Salak Tinggi.

Jen4zah bapa Rina seIamat dikebumik4n

Jen4zah bapa kepada Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarak4t, (KPWKM), Datuk Seri Rina Mohd. Harun, Mohd Harun Mohamad Khairi, seIamat dikebumik4n di tan4h perkubur4n Islam Kampung Salak Tinggi pukul 11.30 pagi tadi.

Terdahulu, jenaz4h Allahy4rham tiba di kediamannya di Bandar Baru Salak Tinggi dari H0spital Sungai Buloh (HSB) kira-kira pukul 11 pagi tadi.

Turut hadir menziar4h majIis pengebumi4n itu ialah Timbalan Menteri Pembangunan Usahawan Dan Koperasi (MEDAC), Datuk Mas Ermieyati Samsudin.

Perk4ra itu dimaklumkan Ketua Un1t Komunikasi Korporat KPWKM, Eikmar Rizal Mohd. Ripin.

“Marilah kita sama-sama sedek4hkan Al-Fatihah buat arw4h ayahanda Menteri KPWKM dan mendoakan semoga r0h arw4h diampunkan segala d0sa, dicucuri rahmat dan ditempatk4n di sisi yang muIia di samping Allah SWT,” katanya.-K!ONLINE

SUmber: cempedakcheese

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini