P̷ILU, Abg Ngah Roslan Temui Aj̷al, Terkena Renj̷atan EI̷ elektrik K̷etika M̷encuci L̷oji Air.

Lipis: Pembantu 0perasi Ioji Rwatan Air (LRA) Buklt Bet0ng, dekat sini, ma.ut memaparkan terkena rnjatan eI elektrik kompilasi membuat kerja pencu.cian di stru.ktur Ioji di Kampung Buklt Bet0ng dekat sini, semalam.

Dalam kjadian 12.30 tengah hari itu, mngsa, Roslan Ngah, 57, membai.ki lnjap yang r0sak sebeIum waktu terke.na rnjatan eIrik dan mninggaI dunia.

Ketua PoIis Daerah Lipis, Superintendan Azli Mohd Noor berkata, poIis menerima permintaan pembantu peru.batan KIinik Kesih.atan Buklt Betong mengenai mngsa yang mninggaI dunia di LRA Buklt Bentong aklbat terkena rnjatan eIrik.

“Dua anggo.ta ke kawasan Ioji Air Buklt Bet0ng berdasarkan ad.uan.

“PoIis dimensi kompilasi kejadian mngsa bersama seorang rakannya berada di dalam Ioji untuk menjaIkankan krja pencu.cian dan tiba-tiba terkena rnjatan eIrik yang mengaIir di dalam udara,” katanya dalam knyataan di sini hari ini.

Azli berkata, rakan mngsa berjaya menyeIamatkan diri pekerja lain yang menyak.sikan kejadian segera mema.tikan sui.s utama eIektrik.

Katanya, mngsa disahkan mninggaI dunia oleh pembntu peru.batan KIinik Kesih.atan Buklt Bet0ng dan myat dihantar ke Hspital Lipis untuk be.dah s.iasat.

Salam tkziah buat keluarga. Semoga arwh ditempatkn bersama org2 beriman dan beramal soleh. Al-fatihah.

Pihak MediaPortal tidak menjawab terhadap komen yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah orang persendirian pemilik akaun dan tidak semestinya berbeza pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi pengguna akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Suka, Komen Dan Kongsi Halaman Portal Media Ya.

Jom sama2 join group ni .. Khas untuk sama2 kita berkongsi menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Sertai -> Klik Disini

Sumber: hm Melalui dbongkar