Netizen Kcam lnfluencer Sebab pemaIas?, ‘p4mpers’ kot0r merata dalam rumah [VIDEO]

Rutin harian sebagai seorang ibu memang mencab4r fizikal dan em0si, apatah lagi sekiranya sib0k dengan pelbagai urusan lain dalam waktu yang sama.

Bagaimanapun, beb4nan tersebut tidak sepatutnya menjadi aIasan sehingga kediaman mereka ibarat ‘t0ngkang pec4h’ g4ra2 tidak mempunyai masa untuk mengemas rumah.

Baru-baru ini, seorang ‘lnfluencer’ wanita dikec4m netizen apabila berkongsi sebuah video reeIs di Instagram memaparkan persekitaran di dalam rumahnya dimana kerap ada Iampin pakai bu4ng yang sudah digunakan.

Jika dilihat, wanita yang didkwa netizen sebagai bekas pembantu peribadi usahawan popular Vivy Yusof itu merakam ‘pmpers terpakai’ di beberapa sudut seperti di atas lantai, sofa, kereta mainan anaknya dan merata lagi.

Video berdurasi 19 saat dimuat naik semula oleh pengguna Twitter meinmokhtar itu sekali gus mengund4ng perhatian warganet bagi memberikan k0men.

Rata-rata berasa loya dan jljik selepas melihat persekitaran rumah berkenaan selain menyifatkan wanita tersebut sebagai pengot0r.

GeIi la ‘p4mpers’ kot0r merata2
Geli sial Iman Azman ni buat reels diapers anak kotor merata-rata…

Entah bus0k macam mana la?

Pengot0r & pemaIas!

Sib0k macam mana pun, terus buang!

Hmm mungkin rakam untuk ‘c0ntent’ semata-mata bagi kelihatan seperti ibu terpaling sib0k? Takkan la kot0r sampai tahap macam tu sekali kan!

Sumber: Twitter meinmokhtar Via omm

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini