Naluri Se0rang ‘Ibu’ Sajat Men4ngis Setiap Hari, Terlalu Rindu Anak2

Ahli perniagaan yang juga berstatus jutawan iaitu Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzaman kini masih lagi hilang dari radar setelah menjadi buruan pihak berkuasa. Sehingga kini Sajat masih lagi sedang dicari.

Setelah Lama menghilangkan diri, baru-baru ini Sajat ada meluahkan rasa rindu dengan dua 0rang anak angkatnya bernama Syaza dan juga Syahmi.

Luahan berkenaan dimuatnaik di Ig milik Sajat pagi semalam di Instast0ry.

Dari ayat yang ditulis, Sajat mengatakan dia amat rindu sehingga menangis setiap hari mengenangkan anak angkatnya itu.

Ini tulis Sajat: “Aku amat merindui kedua-dua anak-anaku. Sumpah aku benar-benar rindu mereka. Hampir setiap hari aku menangis. Mengapa jadi macam ini.”

Tulisan berkenaan turut disertakan dengan em0ji menunjukkan dirinya sedang menangis.

Sehingga kini, tidak dapat dipastikan mengenai s0al penjagaan dua kanak-kanak yang berusia 5 tahun itu, selepas penjaganya terpalit k0ntr0versi kebelakangan ini.

Dapat dilihat, sejak hilangkan diri, ada beberapa kali Sajat menulis mengatakan dia selalu rindu dengan anak kecil itu.

Ini antara beberapa luahan dari Sajat: “Kehidupan bersama ahli keluarga hilang dalam sekelip mata. I miss y0u, really d0. Sampai hati, maafkan ummi.”

Itulah antara kata-kata hati dari Sajat kepada anak-anaknya yang membiasakan nama dengan panggilan ummi.

Kini Nur Sajat telah melarikan diri lebih kurang dua bulan sejak bulan Februari apabila pihak mahkamah mengeluarkan waran tangkap ke atasnya.

Waran dikeluarkan setelah Sajat gagal hadir ke pr0siding sebutan semula pertuduhan yang mana dia berpakaian seperti wanita sehingga membuatkan agama Islam dipandang ser0ng.

Pelbagai spekluasi di buat, ada yang mengatakan Sajat masih di dalam negara seperti di utara dan di J0h0r, dan ada yang mengatakan Sajat telah l0l0s ke luar negara. Ramai juga netizen yang masih tertanya, mengapakah pihak berkuasa amat sukar untuk menjejaki Sajat.

SUmber: cikguking

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.