“Mak dia MENGUNGKlT…” GADlS terhibur dengar lbu bapa berg4d0h. [VIDEO]

Dalam mana-mana hubungn pun, pada awal perkenalan dan ketika diIamun cinta, lelaki dan perempuan bukan main sweet dengan pasangan untuk menjaga hati masing-masing, tetapi kemesraan itu tentunya suk4r untuk diteruskan setiap hari setelah masuk ke aIam perkahwinan.

Setelah menjadi suami lsteri barulah sesuatu hubungan itu benar-benar diuji dengan pelbagai cab4ran. Bila sudah berkahwin juga, tiada lagi ayat berbunga atau kata-kata manis untuk pasangan, sebaliknya suami lsteri menunjukkan kasih sayang mereka dengan cara berper4ng mul0t tentang haI rem3h-tem3h.

Namun jika sesebuah pasangan itu dapat menemp0hi segala cab4ran dan kekal bersama hingga ke tua, tentu mereka akan tersenyum apabila memikirkan semula zaman percintaan mereka.

Seperti juga yang dapat disaksikan dalam perkongsian video oleh seorang individu ini yang terhibur mendengar ibunya mengvngklt zaman percintaan dengan bapanya.

Dalam video tersebut, si ibu meng4du bahawa dia jatvh katiI setelah bangun dari tidur pagi itu kerana tergeIincir. Namun bapanya menyaI4hkan ibunya kerana terus berdiri selepas bangun dan tidak duduk dahulu.

Aklbat dimar4hi suaminya, wanita itu mengungk!t bagaimana dulu jika dia jat0h, suaminya akan mar4h batu yang menyeb4bkan dia jatvh. Tetapi lain pula kisahnya sekarang, membuat gadis berkenaan geli hati mendengar pertengk4ran ibu bapanya itu.

Malah netlzen turut sama terhibur dan menganggap ad3gan itu sangat c0mel.

“Mak dia mengungklt…”

reaksi natizen

“”Menyes4I aku tak rakam…”

Sumber HCL

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini