J0doh Masih Lagi Kuat, 10 Tahun Berp1sah Kini Kembali BergeIar Suami Isteri Semula [VlDEO]

Pertemuan dan perp1sahan merupakan r4hsia Allah yang tidak siapa tahu bila akan terjadi. Begitu juga dengan jangka hayat jodoh yang sudah ditakdirkan sejak azali tersebut.

Disatukan semula

Menerusi perk0ngsian se0rang pengguna TikT0k dikenali sebagai arnie yusoff, dia telah memuat naik vide0 perkahwinannya dengan bkas suami selepas 10 tahun berp1sah.

Mereka telah disatukan semula pada 20 Mac 2021 yang lalu.

Bercrai 10 tahun lalu

Menurutnya, pada tahun 2009, dia telah melangsungkan perkahwinan kali pertama dengan jejaka bernama Muhamad Redha. Namun, rumah tangga mereka tdak bertahan lama apabila berpis4h setahun lebih selepas itu.

Mereka juga dikurniakan seorang anak lelaki hasil perkahwinan tersebut. Akan tetapi, kuasa Tuhan, selepas 10 tahun berp1sah, mereka akhirnya bertemu jodoh semula dan bernikah kali kedua disaksikan anak mereka yang sudah meningkat remaja.

Dapat semula kasih sayang ayah

Semoga terus berbahagia

Perk0ngsian tersebut telah mendapat perhatian warganet kerana begitu tertarik dengan kisah cinta pasangan ini.

Mereka juga mendoakan agar hubungan perkahwinan yang terbina semula in berkekalan hingga ke akhir hayat dan berharap kenangan lama menjadi pengajaran untuk melayari gerbang perkahwinan ini.

Kredit: omm

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini