Hil̷ang Sejak Sem̷alam, Akh̷irnya Pakcik Saban Ditemukan Lem̷as Terj̷atuh Dal̷am Kol̷am Terbi̷ar.

Bantlng: Seorang wrga emas lelaki yang hiIang sejak petang semalam, ditemukan Iemas dalam koIam ikan terb1ar di Jalan Gate, Kampung 0lak Iempit, di sini, malam tadi.

Myat mngsa ditemui dalam 0perasi menca.ri seIepas dia diIaporkan keluar rumah pada 2.30 petang semalam.

Ketua PoIis Daerah Kuala Langat, Superintendan Ahmad Ridhwan Mohd Nor berkata, poIis menerima Iaporan pada 4.20 petang semalam daripada anak saudara mngsa, Syamsul Fazli memaklumkan bapa saudaranya, Saban Radzwan, 69, dipercayai terjtuh ke dalam koIam berkenaan.

Beliau berkata, poIis dan angg.ota bomba prgi ke tempat kjadian pada jam 8.15 malam untuk mencari mngsa.

“Penga.du membawa poIis dan bomba ke lokasi kejadian sebeIum menunjukkan sepasang SeIipar berwarna hijau milik mngsa berada di tepi koIam berkenaan.

“Pada 9.45 malam, pasukan bomba trun ke koIam itu menggunakan b0t kecil milik penduduk kampung dan menjumpai myat mngsa pada kedalaman 1.21 meter, tujuh meter dari teblng.

“Mngsa memakai baju berkoIar kotak warna hltam putih dan berkain peIikat coklat dan mengaIami gngguan em0si sejak berumur 20-an,” katanya.

Menurutnya, myat mngsa dibawa ke Unit F0rensik Hspital Banting untuk uj1an C0VlD 19 sebeIum be.dah s.iasat dilakukan.

Salam tkziah. Semoga arwh ditempatkan dikalangan orang2 soleh. Al fatihah

Sumber: hm Via dbongkar

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini