Gemp4r P0Iis Berpangkat KoperaI Ditemui MninggaI Terg4ntung Atas Pokok, Ini Knyataan PoIis.

KOTA TINGGI – Seorang anggota poIis ditemui matl tergantong di atas pokok di tepi sungai berhampiran Taman Kanak-Kanak, Kota Tinggi di sini semalam.

Myat anggo.ta berpngkat K0peral itu ditemui pada jam 12.55 tengah hari tergntung pada dahan seba.tang pokok oleh orang awam.

Difahamkan, mngsa yang berusia 30 tahun itu merupakan anggota poIis dari Jabatan Si.asatan Jnayah (JSJ) lbu Pejabat PoIis Daerah (lPD) Kota Tinggi.

Ketua Jabatan Si.asatan Jnayah Johor, Datuk Md. Yusof Ahmad berkata, hasil be.dah si.asat yang dijalankan mendapati tlada kecede.raan atau unsvr-unsvr jnayah ke atas ba.dan mngsa.

“Si.asatan kita juga mendapati mngsa yang berasal daripada Kuching, Sarawak dipercayai membnuh d1ri selepas mengaIami kemvrungan.

“Mngsa juga pernah mendapatkan rwatan pslklatri di hspital berhubung masaIah kesihatan yang dialaminya,”katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini hari ini.

Md. Yusof berkata, si.asatan lanjut berhubung punca mngsa bertlndak demikian masih dijalankan dan setakat ini poIis klaslfikasikan ke$ sebagai matl mengjut.

Ujarnya, jnazah akan dibawa pulang ke kampung halamannya di Kuching, Sarawak untuk dikebvmikan hari ini.

Sumber: K! ONLINE / dbongkar

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini