GADlS Cantik Putu$ ClNTA Dit3mui Mengurvng Diri Selama Lima Bulan DaIam Bilik Yang Dipenuhi S4mpah Sarap

Gadls Pat4h Hati Kurung Diri Dalam Bilik Berbulan-bulan Dijumpai Dalam Keadaan Menyedlhkan Dan Bilik Dipenuhi S4mpah Sarap.

Se0rang gadls menjadi tuIar gara-gara tindkaannya selepas pvtus cinta. Gadls yang berasal dari China dipercayai meng4lami depresi dan bertlndak mengurvng diri dalam bilik selama 5 bulan sebelum ditemui.

Klsah gadls ini tiba-tiba menjadi tumpuan netizen setelah gambar kead4an biliknya tersebar luas.

Setelah 5 bulan mengvrung diri dalam sebuah bilik, keadaan bilik gadls ini menjadi sangat tidak kem4s. Lebih kurang seperti tempat pelupusan s4mpah. L0nggokan tisu dan bekas mak4nan segera yang digunakan memenuhi segen4p ruangan bilik.

Klsah dan keadaan gadls ini terb0ngkar apabila pemilik bilik sewa yang didiami gadls tersebut per4san dia sudah terlalu lama tidak pernah kelihat4n keluar dari biliknya. Oleh kerana merasa curig4, dia pun membuat lap0ran p0lis.

Dan setelah memeriksa, pemilik dan peg4wai p0lis yang tiba terk3jut apabila mendapati bilik gadls itu dalam keadaan sangat tidak kem4s.

Tambah lagi, gadis itu kelihatan hanya termenung serta mengabaikan orang yang datang. Diduga dia mengalami gangguan psikologi akibat putus cinta.

Pemilik penginapan segera menghubungi petugas kebersihan dan berusaha membantu gadis itu untuk keluar daripada bilik berkenaan dan menenangkannya.

SUmber: sgempak Via Detikkiniviral

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini