“First rak4m awek kereta sebelah” – Pernah Terseremp4k Masa 2018, Lelaki Tak S4ngka Sekarang Dah Jadi Isteri Sendiri [Vide0]

Memang betullah kalau bab jodoh dan pertemuan ni memang semua di tangan tuhan. Kadang-kadang tu ada kisah pernah terjumpa atau terserempak beberapa tahun lalu, tapi siapa sangka itu lah yang mungkin jadi pasangan hidup kita nanti.

Pernah terserempak dekat traffic light

Seakan sama dengan kisah lelaki ini apabila wanita yang dia terserempak beberapa tahun lalu dah jadi isterinya sekarang.

Perkara ini dikongsikan melalui akaun TikTok @akmalhizzat dimana dia sebenarnya pernah berkongsi cerita tentang wanita tersebut di Twitternya pada 3 tahun lalu. Dia meluahkan rasa gembiranya bila wanita tersebut pandang balik ke arah dia ketika berhenti di sebuah lampu isyarat.

Siapa sangka, wanita yang buat dia c4ir itu dah jadi isterinya yang sah. Akmal telah memuat naik video menunjukkan dia begitu berterima kasih kepada isterinya sebab sudi untuk mengahwininya.

Posting Akmal itu telah viral dan sehingga kini dah meraih lebih dari 500k views dan mendapat 70k likes.

VIDEO:

“Pernah senyum dekat kat kereta sebelah… lepstu dia tunjuk middlefinger”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen seakan jealous dengan perkongsian Akmal ini kerana boleh dianggap sangat sweet. Selain ada juga yang berkongsi kisah seakan sama, tapi lain pula endingnya.

So lepasni jangan pakai tinted kereta gelap-gelap, mana tahu nanti korang berhenti dekat sebelah jodoh ke? hehehe

Sumber : Lobak Merah / sinarviral Via Detikkiniviral

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini