Durian Kampung JuaI Harga RM500 Sebiji, AIasan Durian Jatuh Tak Cecah Tanah (Video)

Hasil berkebun depan rumah, Durian j4tuh tepat atas cermin kereta

Namun lain pula kisahnya dengan di sebuah kampung ini apabila pokok durian yang ditanam di hadapan rumah benar2 memberikan k3jutan. Mana tidaknya, salah satu ‘raja buah’ tersebut telah pun jatuh tepat mengenai cermin kereta jenis Nissan Almera yang diparkir dalam garaj.

Nak jual durian kampung dengan harga RM500 sebiji, Sebab j4tuh tak kena tanah

Menerusi satu r4kaman video, pemilik kenderaan iaitu Wan Mahussin Wan Zain sempat berseloroh untuk menawarkan buah durian yang jatuh itu dengan harga tinggi iaitu 500 ringgit. Malah jelasnya harga tersebut sesuai dengan keistimewaan buah tersebut kerana j4tuh namun tidak mencecah ke tanah.

Video:

Rata2 netizen turut sama terhibur dengan r4kaman video berkenaan. Selain terk3jut begitu kuat impak sebiji buah durian yang j4tuh, ramai juga sempat menasihati supaya lebih berhati-hati bimbang kejadian berulang lagi.

Ramai btoi yg kncam…mmber tu brgurau je pun

Yg di maksudkan bukan durian,cermin kereta dia

Tak payah makan durian

Sumber : kd via iv

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini