Dakw4 Konon Perempuan Kelantan ‘PlSAU Cukur’, Peng0tor, K0men Gadi$ Ini Undang Kec4man Ramai

Sebelum ini, viral kisah seorang pemuda mengambil keputusan untuk berpi$ah dengan kekasih hatinya dipercayai bakal ibu mentua meminta hantaran sebanyak RM30,000. Nilai wang ter$ebut dianggap keterlal.uan dan mahal sehingga menyebabkan dirinya tidak mampu. Kisah itu bagaimanapun telah mendapat reak$i net1zen.

Namun, lebih menjadi perhatian ramai apabila satu komen yang ditinggalkan oleh seorang gadis ini undang kecaman ramai apabila didak.wa dan menyarankan untuk mana-mana lelaki tidak memilih wanita dari negeri Kelantan sebagai j0doh disebabkan beberapa $ebab.

Jangan cari j0doh perempuan Kelantan

Difahamkan, gadis berkenaan menyarankan mana-mana lelaki untuk tidak mencari j0doh dalam kalangan perempuan dari negeri Kelantan dengan mendak.wa mereka pemala$, peng0tor, j1jik dan pi$au cvkur. Dakw.anya lagi, perempuan Kelantan diangg.ap seperti warga Indonesia.

Susulan itu, netizen mula mengec.am p0sting gadi$ berkenaan kerana p0stingnya yang meliba.tkan marua.h wanita dan negeri lain. Net1zen turut menasihati agar dia lebih berhati-hati selepas ini untuk mengeluarkan sebarang kenyataan berbaur mengh1na orang lain dan melibatkan nama negeri.

Sumber: Pantai Dalam Community Via Ohbulan / Detikkiniviral

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini