‘D̷ah L̷ebih 24Jam BeIum D̷itemui..’ D̷oakn Suamiku, Hil̷ang J̷atuh D̷alam Sunga̷i Ktika Lat̷ihan.

B.era : Seorang angg.ota tntera yang yang terlibat dalam Iatihan Ekses.ais Para Predat0r di pes1sir Sungai Pahang berhampiran Kampung B.atu B0r di sini dikhuatlri Iemas selepas terjtuh ke dalam Sungai Pahang semalam.

Difahamkan dalam kejadiaan kira-kira jam 4.40 petang itu mngsa LKpl Mohamad Azrin Mohamad Isa, 27, berasal dari Kedah terjtuh ke sungai ketika melakukan aktiviti penyu.supan dan penyebe.rangan sungai.

Susulan itu 0perasi mencari dan menyeIamat mngsa yang berasal dari Kedah mula dige.rakkan oleh Jabatan Bomba dan PenyeIamat Malaysia kira-kira jam 5.40 petang semalam sebelum ditngguhkan pada jam 7 petang.

Sementara itu adik mngsa, Noorsuhada Mohamad Isa,24, berkata, dia mengetahui mengenai kejadian itu selepas dihubungi isteri mngsa yang tinggaI di Melaka petang semalam.

Kali terakhlr saya bertemu dengan abang pada awal tahun ini di kampung, saya m0hon did0akan agar abang dapat ditemui dalam 0perasi mencari dan menyeIamat,katanya.

Eksesais Para Predat0r merupakan saIah satu eksesais yang dilaksanakan Tntera Darat Malaysia (TDM) melalui 10 Brldged (PARA) yang berpe.ngkalan di K.em Teren.dak, Melaka.

Ekksesais berskaIa besar selama 14 hari itu melibatkan seramai 1,894 anggo.ta tntera dengan 151 aset Iogistik Tntera Darat Malaysia.

Semoga mngsa segera ditemui. Sama2 kita d0akan.

Sumber: kosmo. Via dbongkar

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini