Ber4t Hati Ibu, Anak Di Pus4t Kuar4ntin Men4ngis Setiap Kali Call Meng4du Nak Balik [VIDEO]

Perintah KawaIan Perger4kan (PKP) 3.0 telah dil4njutkan sehingga 28 Jun kerana jumlah jangkit4n ke C0VID-19 masih lagi berada di paras yang tinggi. Vlrus C0VID-19 ini boleh dij4ngkiti oleh sesiapa sahaja dan tidak mengenal usia. Lebih membimbangkan lagi apabila vlrus berkenaan dij4ngkiti oleh w4rga ema$ dan juga kanak-kanak.

Sedlh lihat suami dan anak naik ambuIans pergi pus4t kuar4ntin

Menerusi video yang telah dimuat naik oleh Yus Hadz di akaun TikTok, kelihatan dia terpaksa berjauhan dengan anak dan juga suaminya kerana kedua-duanya telah disahkan positif COVID-19. Sebagai seorang ibu, berat hatinya untuk melepaskan anak kecilnya itu pergi ke pusat kuarantin dengan menaiki ambulans bersama suaminya.

Semoga baik-baik je dekat Maeps, ibu tunggu kat rumah dengan adik.

Walau bagaimanapun, anaknya yang dikenali sebagai Iman kelihatan seronok bermain dengan permainan yang dibawanya dari rumah. Meskipun nampak ceria, suaminya memberitahu bahawa anaknya itu setiap kali selepas makan sering mengadu ingin pulang ke rumah.

Lebih menyedihkan lagi apabila setiap kali ibunya membuat panggilan video, anaknya akan menangis kerana merindui ibunya dan ingin ibunya itu berada disisinya. Malah adiknya juga turut menangis apabila melihat abangnya menangis.

Ibu tak kuat bila Iman menangis nak ibu. Adik pun menangis dengar abang menangis.

‘Siapa kata ibu tak sedih, ibu menangis teruk..’

SUmber:OhBulan Via Detikkiniviral

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini