Baru Nak ‘Surprisekan’ Isteri, Sekali Rantai Ters4ngkut Pula Di MuIut

Siapa saja mesti rasa gembira jika menerima hadiah, lebih-lebih lagi dari orang yang tersayang, tak kiralah hadiah mahal atau tidak bukan. Sama juga yang berlaku dalam video tular ini yang memaparkan seorang suami memberi hadiah kepada isterinya.Suami Nak ‘Surprisekan’ Bini Dengan Rantai Emas, Sekali Rantai Tersangkut Pula Di Mulut

Namun sesuatu yang dirancangkan untuk ‘surprise’ itu bertukar menjadi sesuatu yang lucu atas satu hal tak terduga.

Dalam video berkenaan, cara si suami memakaikan rantai emas itu pada isterinya yang mengundang ketawa orang ramai. Gelagat suami itu juga tular dikongsikan di Tik Tok dengan lebih dua juta tontonan setakat ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, dapat dilihat suami tersebut sedang bersedia untuk memakaikan rantai emas kepada si isteri sebagai kejut4n.

Adehh, tersangkut pula daa
Si suami kemudiannya duduk di belakang isterinya dan menyarungkan rantai emas itu.

Namun, rantai emas itu akhirnya tersangkut pada bahagian bibir isterinya itu sekaligus mengubah situasi menjadi lucu. Ia juga turut mengundang ketawa dari orang sekeliling apabila suasana romantik dari si suami itu berubah menjadi kelakar akibat kesilapan itu.

VIDEO:

Apa yang lebih menarik perhatian, suami tersebut kemudian tetap menarik rantai emas itu gara-gara tidak sedar bibir isterinya telah pun tersangkut. Situasi ini turut menarik perhatian netizen di mana rata-ratanya terhibur dengan gelagat si suami.

Antara komen-komen netizen:

Ulang banyak kali

Rasa berdosa pula gelak

Sumber :HCL Via Detikkiniviral

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini