Anak Gur4u Nak Kutip Hut4ng Dari Mak, Reaksi Mak Bikin Berdekah ni [VIDEO]

Setiap anak pasti ada kalanya anda pernah bergur4u senda bersama ibu bapa untuk menghiburkan mereka. Macam yang dikongsikan tentang gadiis ini tentang perbualannya bersama ibunya baru-baru ini yang menarik perhatian ramai.

Video perbualan itu juga tuIar dikongsikan dengan lebih tiga juta tontonan setakat ini. Malah netizen juga turut terhibur mendengar re4ksi dari si ibu apabila anaknya bergur4u memintanya membayar hut4ng.

Di dalam video yang dikongsikan ini, gadis itu cuba mengutip hutang dari si ibu yang telah meminjam duitnya sebelum ini. Walaupun hanya sebagai gurauan, reaksi dari si ibu berjaya membuatkan dia berdekah mendengarnya.

Sebaik saja mendengar permintaan anaknya itu, si lbu kemudian mula mengungk!t semula segala yang telah dibelanjakan untuk anaknya selama ini.

Video:

Lebih melucukan, si ibu siap meminta semula segala perbelanjaan yang digunakan untuk anaknya itu sejak lahir sehingga kini. Sekaligus membuatkan gadis itu terdiam dan hanya mampu ketawa ketika mendengarnya.

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata netizen turut sama terhibur apabila melihat re4ksi dari si ibu. Malah ada juga yang memberitahu ibu mereka juga turut mempunyai re4ksi yang sama sekiranya ditanya soalan sama.

“Mak dia sebijik mak aku. Dia punya ungkit tu…”

Sumber HCL

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini