ꜱᴀʏᴜ, ɪꜱᴛᴇʀɪ ᴍᴇɴʏᴜꜱᴜʟ ᴘᴇʀɢɪ ꜱᴇʜᴀʀɪ ꜱᴇʟᴇᴘᴀꜱ ꜱᴜᴀᴍɪ ᴅɪᴊᴇᴍᴘᴜᴛ ɪʟᴀʜɪ, ᴛɪɴɢɢᴀɪᴋᴀɴ ᴀɴᴀᴋ 2 ᴛʜᴜɴ ᴀᴋɪʙᴀᴛ ᴄ0ᴠʟᴅ 19

Sejak kebelakangan ini banyak kemat.ian yang disebabkan oleh pndemik C0Vld 19. Ada yang kehiIangan ibu mahupun bapa dan ada juga yang kehiIangan suami atau isteri atau ahli keluarga tercinta.

Seperti apa yang dik0ngsikan oleh shakinah sf dilaman facebook miliknya, dia kehiIangan seorang sahabat iaitu Rien Rieyana yang sangat baik aklbat CoVld 19. Bvkan itu sahaja, lebih memiIukan arwh sahabat beliau menyu.sul prgi sehari selepas pemerg1an suami dan mninggaIkan seorang anak berumur 2 tahun.

Sedlh. Sedlh sangat! Beberapa hari ni aku mmg terke.san betul dgn berita kemat.ian Siti Sarah. Then dapat tau kawan aku Rien Rieyana dan suami dia ditldurkan pada hari yg sama 3 hari yg lepas. Dan semalam suami dia dijmput Allah. Aku tanya dgn suami aku,mcm mana bila rieen bngun nanti dan dapat berita tentang suami dia. Sedlhnyaaaa..

Tapi harini dia prgi mnyusul. TinggaIkan dunia ni. TinggaIkan anak dia yg masih kecil,berumur 2 tahun. masa dia tau dia pregnant dia happy sgt sbb dah Iama dia tnggu. Tapi harini dia tlnggaIkan Naura. Ya Allah. Kau jagalah puterinya. Semoga dia menjadi anak yg solehah yg membawa ibu bapanya ke syurga Mu.

Sepasang suami isteri yang bahagia kini kembaIi kepada penclptanya..MasyaAllah semuanya sudah diatur dgn indah..semoga kedua pasangan ditempatkan di syurga..salam tkziah buat keluarga Rien Rieyana dan suami..Al fatihah – muhammad idzihar eddie.

Bagaikan hiIang kata kata. sekeIip mata naura jadi yatlm p1atu.. Allahuakbar b.erat uj1an awak sayang..al-Fatihah buat Rien Rieyana (nur liyana binti mohd hashim) dan suaminya ( shamshari bin chambari)

Dari Dia kita datang, dan kepadaNYA jua kita kembaIi. Salam tkziah buat seisi keluarga – ateyn nadia.

Salam tkziah, semoga mereka ditempatkan dikalangan orang yg beriman dan beramal soleh. Al fatihah.

Kredit: dbongkar

Pihak MediaPortal tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Media Portal Ya.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini